Уникатни цветни аранжмани и подароци за секоја прилика.

Бесплатна, брза и сигурна испорака до посакуваната адреса!

Уникатно, свежо, урбано и креирано по ваша желба и упатство од страна на нашите уметници.

Плати брзо, сигурно и едноставно!

25+
Years In Experience
79
Happy clients
79
Products
79
Different Fresh Flowers
Wonderful gift

ОUR VISION, MISSION AND PASSION.

Препознатлив бренд кој со години поставува стандарди во светот на цвеќето.
Професионалност, квалитет и љубезност се епитетите од кои не отстапуваме. Gladiola flowers & gifts, своите почетоци ги наоѓа уште во 1996 година, почнуваќи како мал семеен бизнис, кој се темели на љубов према естетското и висок квалитет на разновидни растенија и внимателно одбрани цветови кои со својата елеганција и деликатност ги носат купувачите во еден романтичен, миризлив свет во кој имаат можност да го одберат најдоброто за себе или како подарок за своите најсакани.

Testimonials

Врвна услуга и квалитет. Топло ги препорачувам, секогаш најдобри со уникатни аранжмани и одличен избор на свежи и саксиски цвеќиња.

Марија Арсова
Testimonials

Very professional high quality service, Everything was perfect thank you. With you, it's very easy to put a smile on someone's face! Gladiola you are the best!

David G.
Testimonials

Ви благодарам, навистина професионално, благодарение на вас го постигнав она што го сакав, а тоа е насмевка на една личност!

Владимир.
Translate »